DE SENASTE STUNDERNA

Det är så roooligt att beställa printar tycker jag! Oftast beställer jag från Crimson, de är bra på färgåtergivning och håller hög kvalitet. I början av hösten beställde jag några printar på Alva, en fick hon när hon fyllde 10 år och resten behöll jag. De ska upp här i huset är tanken, jag ska bara hitta tiden. Än så länge bor vi bland kartonger och det sitter fortfarande maskeringstejp på de halvmålade väggarna. Livet med en ettåring alltså, allting tar lite extra lång tid om man säger så. 
 
Nu tittar vi på bilder som är några veckor gamla från när vi bodde på Grand Hotel med mamma och pappa. Mamma som har lärt mig namnet på alla blommor och att alla djur är lika mycket värda, myra som elefant. Pappa som har lärt mig namnen på alla skogens svampar, att fiska krabbor och hur man plockar upp dem utan att bli nypt. Känns fint att Alexander får växa upp med dem nära. 
 
Avslutar detta inlägg med två bilder från vårt hus på landet. Där blommar rosorna än och katterna håller koll på höstlöven. Längtar dit lite extra idag, kanske för att jag har varit på öppna förskolan varje dag den här veckan och längtar efter tystnad. Jag lovar er, vilda barn överallt fyller liksom kvoten för hela hösten, någon mer än jag som blir slut av att vara så social?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback