TILLBAKA I SPANIEN IGEN, SÄGER VI

Nu är vi tillbaka i Spanien igen, säger vi. Tillbaka till frukost på sängen följt av barnprogram i mobilen. Innan vi fick barn ansåg jag att små barn inte ska hänga framför skärmen för mycket och jag står väl fast vid det egentligen men det är så svårt att applicera i vardagen. När man har en vild ettåring som inte har tid att sitta still och äta gröt, ja då plockar man till slut fram skärmen. Jag var en perfekt mamma tills jag fick barn, eller hur är det man säger? Nåja, vi alla gör så gott vi kan.
 
Tillbaka till utsikten från restaurangen på hotellet, palmer och duvor överallt. Mitt sällskap suckade åt mig eftersom jag alltid envisas med att mata djur. Duvor, katter, ödlor, you name it. Fick även Marcus syskonbarn att ta med mat från restaurangen och mata de magra katterna som stryker runt. Duvan på bilden bajsade dock på mig och förstörde min klänning. Tack!
 
Tillbaka till siesta under palmerna och Pelle Svanslös som blev en trogen kompis som vi träffade varje dag. 
 
Tillbaka till fotopromenaderna med Alva. Samma sak varje kväll; vi bodde på olika hotell så vi möttes upp vid kattkorsningen. Där fanns de hemlösa katterna som vi matade och sen gick vi vidare mot stranden. Jag med min D800 och hon med sin Instax.
 

Kommentarer
Postat av: angeliqe.blogg.se

Så härligt och fint fångat!

Svar: Tack kära du! ❤️
CJ

2018-11-24 @ 11:11:44
URL: http://angeliqe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback