JAG SKA BARA...

 Min man har semester om en vecka och det ska bli så otroligt skönt med ledig tid tillsammans. Att få strunta i alla måsten och allt detta skynda, stressa och kom i tid. Vardagen har så många måsten. Kunde du ses? Jag borde bjuda hem. Glöm inte! Jag ska bara... När kommer du hem? Fan, räkningarna går ut idag! Suck. Herregud så skönt med ledighet och tid ihop. Lägenheten och huset behöver inte städas varje dag och tvätthögen kan få växa lite. Vi har redan tjuvstartat semestern på eftermiddarna och åkt till favoritplatsen som ligger gömd mitt i en tät skog. Vi har solat och badat, ätit min mammas crêpes, sparkat boll, övat på att gå och lyssnat på radio när Sverige spelar. Vilken underbar sommar detta är och än har den knappt börjat.
 MIDSOMMAR

Såhär såg jag ut på midsommar minsann men inte idag. Jag sitter i soffan i mjukisar för det får man ha när man är mammaledig. Har ni haft en fin midsommar? Jag firade hemma på landet med min man och son, våra föräldrar, syskon och släkt. Vi dukade upp till långbord, bubbel i glasen och jordgubbar till efterrätt. Efter det körde vi femkamp och jag kom tvåa, samma sak som förra året. Så kan det gå. Och hörrni, värmen är tillbaka! Dagen efter midsommar kom den igen och solen målar rummen med värme. Dörrarna står vidöppna och solskuggorna dansar på väggarna. Ja förhoppningsvis kommer ni att märka lite skillnad här inne också för med solen kommer alltid skaparlust och kreativitet, ja i alla fall är det så för mig. Det är som att fingrarna tinar efter några kalla juniveckor och jag plockar upp kameran oftare. Jag och min man ska även renovera några delar av huset och måla om men jag återkommer till det när det är lite svalare ute. Igår visade termometern 30 grader och sjön var helt ljummen. Tackar min lyckliga stjärna för att jag är mammaledig just denna fantatiska sommar. Badar och badar och badar lite till med gullig bebis. Just nu hänger vi bara här på landet, vill spendera alla mina dagar här på sommaren men det går ju inte. Nästa vecka åker vi till Sthlm och sen tar vi en vecka i Sälen och kanske en weekend på Västkusten efter det. Vi får se. Nu ska jag plocka upp Marcus systerdotter Alva, min bästa kompis i litet format. Vi ska åka och bada och ha en heldag tillsammans. Ha en fin dag ni också och glöm inte att trycka på hjärtat när ni är här. Det gör mig glad. ❤️ Kram mina vänner!
 
 GLAD MIDSOMMAR

 Hej. Jag har egentligen inget att berätta men samtidigt så mycket jag vill få sagt. Jag har svårt att vara här just nu, livet (bebis!) kräver annat av mig men blogg och instagram är ju min ventil. Så vansinnigt roligt att leka med bilder, meningar, ord och så länge det är lustfyllt blir det väl bra tänker jag. Vill plocka upp kameran men det är så svårt att göra det med en arm som ständigt bär. Vill sedan tömma kameran från helgen men då har plötsligt halva veckan gått. Det är en svår balans att blogga regelbundet och att samtidigt kunna stå för bildkvalitén. Är nog lite jobbskadad och tycker att det är så himla viktigt det där, att bilderna håller. Borde bli bättre på att tänka better done than perfect men att vara här varje dag är inte hållbart för mig, det har jag förstått. Kanske söndag-torsdag? Vi får se. Midsommar närmar sig och det regnar utanför fönstret. Syrenen har blommat över för länge sedan och min son vänder sig beslutsamt från rygg till mage i sömnen, samma sak varje natt. Det är ingen myt att man åldras snabbare med bebisar, man blir helt slut av att sova mindre, ständigt roa och aktivera. Jag är så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen, skulle på riktigt kunna sova i ett dygn. Men okej, nu ska vi inte prata om det utan om att helgen är fullproppad med massa skoj. Imorgon är det midsommar och vi ska fira med bubbel och god mat på landet tillsammans med familjen. En vecka senare åker vi till Sthlm och alla mellanrum ska jag fylla med att kramas med min son. 
 
 
Vi säger så! Glad midsommar! 🌸
 DÅ OCH NU

Älskling! ❤️ Nu har jag har burit dig lika länge utanpå kroppen som inuti. Skillnad nu mot då; mindre mage, mindre tuttar, mindre (och blondare) hår, mindre läppar, färre fräknar, mindre sömn, mindre tålamod men mycket mer kärlek. Är ständigt stressad, flippar ibland, gråter ibland, skrattar desto mer, är inkonsekvent, känner mig som världens sämsta mamma, känner mig som världens bästa mamma, vill lägga in mig på psyk, vill checka in på Yasuragi. Livet med dig min älskling är underbart, frustrerande, fantastiskt! Jag älskar dig! ❤️
 DET BLEV TYST

Det blev tyst här pga högsommar. Sol och bad lockar mer än skärmen, så känner nog de flesta av oss va? Jag har hunnit fylla år och syrenen har blommat över. Och det viktigaste av allt, jag har blivit moster! Har ingen bra bildtext på lager, vill mest bara visa vad fin hon är. Nora, som bär sina föräldrar med sig i sin vackra profil, fylliga läppar och stora nyfikna ögon.