UNDER STJÄRNORNA

Vi går ner till liften för att att titta på stjärnhimlen. Går över snövallar och på nypistad snö som liknar manchester. Framme vid Väggen, backen med 45-gradig lutning, är det nästan helt tomt. En längdskidåkare susar förbi mig, längre bort hörs skratt från några barn, kanske ska de till pulkabacken innan lamporna släcks och mörkret lägger sig över dem. Jag har kameran i ena handen och min mans varma hand i andra. Vi tittar på stjärnhimlen tillsammans, pekar på Orions bälte och lyssnar till ljudet av snökanoner som surrar i backarna. Han tar mitt långfinger och klämmer det hårt, en kommunikation som bara vi förstår.
 GRATTIS ÄLSKLING!

Min man fyller år idag och vi firar med tårta, bubbel och pratar minnen. Ni förstår, vi har många minnen ihop eftersom vi har känt varandra sedan vi var små. Första gången vi träffades var när vi våra föräldrar möttes på sjön. Vi var bara några månader gamla och där låg vi, i varsin båt, ovetandes om att vi 33 år senare skulle få ett barn ihop. Livet va! Grattis på din dag älskling. Du är världens bästa man och pappa och vi älskar dig så! 
 SÄLEN

När orden är få jobbar kameran extra. Ni som kollar Insta-stories har redan sett att långhelgen i Sälen förvandlades till en vecka. Vi bestämde oss för att stanna i några dagar till och jag hasar runt i min mans underställ, eldar i kaminen, äter gott och gosar med bebis. Så det är alltså här ni hittar mig idag; fortfarande i Sälen där elledningarna är snötyngda och himlen är blå.
 JANUARI

Första dagen på 2018 är här och jag tänkte försöka mig på en bild om dagen under januari.