NJUPESKÄR, DEL 2

Detta inlägg skulle jag ha postat för en vecka sedan. När julen närmade sig med stormsteg, när vi hade hämtat in julgranen, klätt den och slagit in paket. Jag brukar alltid vara ute i sista sekund men inte i år, har tydligen blivit mer effektiv sedan jag fick barn. Tyvärr åkte jag på en riktig vinterförkylning, dålig tajming dagarna innan julafton men lyckades bli frisk lagom till julbord och paketöppning. Men i alla fall, för den som har väntat så kommer nu fortsättningen på Njupeskär. 
 
Jag sa ju att det är fint här! Sån energibomb! Och jag överdrev som vanligt fotograferandet samtidigt som jag försökte att anpassa mig efter mitt sällskap. Varken min man, min syster eller hennes sambo har något fotointresse överhuvudtaget så det var bara att chilla med kameran men hur lätt är det när naturen är såhär mäktig?! Kunde inte låta bli att ta 1000 bilder på detta otroliga vattenfall ändå, helt rimligt tycker jag. 
 
Jag x 4. Tog tydligen 1000 självporträtt också. Jag ni ser ju, född posör.   
 
Där har vi dem, mina favoritbilder från Njupeskär. Tack för denna gången, vi ses till sommaren igen!
 

Kommentarer
Postat av: Ajli Müller

Bilderna är helt sagolika, jag kan inte ens tänka mig hur mäktigt och vackert det måste ha varit att få ta in allt det där med alla sina sinnen :D

Svar: Tack! 😘
CJ

2019-01-06 @ 14:27:52
URL: http://ajlimuller.se/
Postat av: angeliqe.blogg.se

Så himla fint, vill se mer!

Svar: Tack fina du! <3
CJ

2019-02-03 @ 21:06:24
URL: http://angeliqe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback