EN DOS SOMMAR

Evighetssommaren men det torra gräset och bränderna. Värmen och regnet som inte kom förrän i augusti, vilket resulterade i att bönderna fick nödslakta sina djur. Långsamma morgnar där han tittade på I drömmarnas trädgård och lärde sig att säga tack. Husvisningarna på Ingarö. Bad efter bad i sjön där termometern visade 30 grader pga den låga vattennivån. Vi stod på stenar som tidigare bara funnits under ytan. Balansgång med Alva. Simturer runt ön på kvällarna. Solnedgångarna. Promenaderna till stallet med hästarna, getterna och hönsen. Den nya familjemedlemmen Musse. Värmepumpen som gick på AC istället för värme. Klibbig bebishud och två fläktar som brummade högt i sovrummet. Hans skratt. Nattamningen. Sömnbrist men den finaste sommaren hittills. 
 
Hoppas att ni har haft en skön sommar ni också. Uppskattar förresten att ni trycker på hjärtat här nedan, det gör det lite roligare att komma igång med bloggandet igen. Det var nog allt, just nu. Tack för att ni fortfarande hänger med. ❤️
 

Kommentarer
Postat av: angeliqe.blogg.se

Tycker så himla mycket om dina inlägg. :) Den här sommaren, den tar aldrig slut, vill inte att den ska ta slut. Hoppas husletandet går bra, vad spännande! Kram!

Svar: Tack snälla du, kram! ❤️
CJ

2018-08-17 @ 16:52:19
URL: http://angeliqe.blogg.se/
Postat av: Bettan

Verkligen den finaste sommaren hittills❤️ Älskar bilden på Marcus och Alexander ❤️

Svar: ❤️
CJ

2018-08-18 @ 10:07:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback