SÅHÄR VILL JAG MÖTA HÖSTEN

& Other Stories / Pinterest
 
Såhär vill jag möta hösten! Går också och tänker på inlägg jag vill skriva. Tänker på medberoende, poddar jag lyssnat på, böcker jag läst, resor jag gjort och annat. Men hur hinner man med en elvamånaders bebis på ena armen och en febertermometer i andra? 
 DÄR TIDEN STÅR STILL

Alva och jag möts i att vi båda är sociala i storstaden men behöver tystnaden, lugnet, sjön och folktomma platser för att överleva. Kameran är alltid med men vi har oftast mobilfritt, som Alva säger. På den här platsen hörs bara vinden i träden och fiskmåsarna, ingenting mer. Alva ser sin första solnedgång i livet men jag ser bara henne. ❤️
 EN DOS SOMMAR

Evighetssommaren men det torra gräset och bränderna. Värmen och regnet som inte kom förrän i augusti, vilket resulterade i att bönderna fick nödslakta sina djur. Långsamma morgnar där han tittade på I drömmarnas trädgård och lärde sig att säga tack. Husvisningarna på Ingarö. Bad efter bad i sjön där termometern visade 30 grader pga den låga vattennivån. Vi stod på stenar som tidigare bara funnits under ytan. Balansgång med Alva. Simturer runt ön på kvällarna. Solnedgångarna. Promenaderna till stallet med hästarna, getterna och hönsen. Den nya familjemedlemmen Musse. Värmepumpen som gick på AC istället för värme. Klibbig bebishud och två fläktar som brummade högt i sovrummet. Hans skratt. Nattamningen. Sömnbrist men den finaste sommaren hittills. 
 
Hoppas att ni har haft en skön sommar ni också. Uppskattar förresten att ni trycker på hjärtat här nedan, det gör det lite roligare att komma igång med bloggandet igen. Det var nog allt, just nu. Tack för att ni fortfarande hänger med. ❤️
 SEA YOU LATER

En bild från när vi tittade på hus på Ingarö i förra veckan. Vi bytte sjö mot hav och njöt av sträva klippor, salta bad och söta bebiskyssar. I övrigt tog jag bara den här bilden på hela dagen, jag kommer nog aldrig att bli en riktig bloggare trots allt.
 HEJDÅ LÄGENHETEN

Vet ni? Vi ska flytta. Vi älskar vår lägenhet som vi har bott i sedan fyra år tillbaka men vårt liv ser lite annorlunda ut idag mot vad det gjorde då, minst sagt. Då var det bara jag och Marcus och vi klarade oss bra i en liten etta på 33 kvm. Jag pluggade på Fotoskolan STHLM och var helt säker på en sak, att jag aldrig skulle skaffa barn. Nu, fyra år senare, sitter vi här med Alexander. Livet, va! Efter den här sommaren på landet, med bad varje dag och mer tid ute än inne, inser vi att det aldrig kommer att fungera för oss tre att bo i en så liten lägenhet tillsammans. Alex kryper redan snabbt och kommer snart att springa runt. Vi har därför bestämt oss för att köpa hus i Sthlm men kommer även att ha kvar huset på landet. Upplägget är inte helt klart än men det viktigaste är i alla fall att vi har bestämt oss för att sälja vår lägenhet, resten ordnar sig.
 
Vi städade lägenheten för foto och visning i förra veckan. Jag kunde ju ha städat fram vidvinkelobjektivet när jag ändå var igång och plåtat bilderna själv men vår mäklare hade ett bra paketpris så vi körde på det. Skönt att slippa undan, faktiskt.
 
Vi städade och städade tills kvällsljuset letade sig in och färgade rummet varmt. Vi borde kanske ha stylat lägenheten men med sömnbrist och tidsbrist blev det som det blev. När vi var färdiga satte vi oss i bilen och tittade på klockan och sen på varann. Vi ville båda åka hem till vår pojke som väntade hos farmor men valde att först åka mot Ingarö och husvningar. Vi hittade ett radhus som vi både tyckte om och mitt hjärta klappar lite extra när jag tänker på att vi har lagt in ett bud. Ni ska få se sen, såklart, om huset blir vårt. Jag tycker om det i alla fall och det ligger bara ett stenkast (nåja, lite längre) från havet. Tänk att vi kanske snart ska bo i ett hus i vårt favoritområde i Sthlm! Stort, svindlande och fantastiskt. 
 
De två sista bilderna är fotade av Jan Hejra via Svenska Mäklarhuset
 
Men mina vänner, först måste denna lilla lägenhet bli såld och det håller vi tummarna för, inte sant? 😘 Visning om en vecka men tills dess njuter vi av fjälluft. Vi är i Sälen i några dagar och plockar hjortron, vandrar uppför fjället, äter toast skagen och annat härligt men det håller vi lite på för nu kräver Alexander uppmärksamhet. Hej!