#bestnine2017

2016 var ett händelserikt år med examen från Fotoskolan, anställning på &OtherStories, höstbröllop och Maldiverna där jag blev gravid med vår lilla A. Har så mycket bilder från allt detta, ska lägga upp här efter nyår. Men iallafall, vid den här tiden förra året hade jag en växande mage och blandade känslor. Precis som alla andra sammanfattar jag just nu mitt 2017 och...
  
Jag är mest tacksam över att min älskade Alexander är här, såklart. Jag viker ihop och ger bort kläderna han vuxit ur men sparar de första pyjamaserna som ett försök att äga tiden. Graviditeten var underbar (kände mig så fin med alla fräknar och den stora magen) men förlossningen jobbig och även de första veckorna som mamma. Jag ska inte ljuga, jag är glad att den första tiden är förbi. När det var som mörkast fick jag påminna mig själv om att tiden rör sig, det var en tröst. Och nu, tre månader senare, njuter jag av att vara mamma och uppskattar varje sekund med min lilla älskling. 
 
Vad önskar jag mig av 2018? Sömn, haha. Äta bra (herregud, måste ur det här sockerträsket), träna (ska bara läka först😅), resa (trots att det är läskigt att flyga med bebis), gå på härliga dejter med min man och sedan somna på hans varma arm. Jag vill också bli bättre på att filma med mobilen, göra klart min portfolio, vara en bra och utvilad mamma. Och så önskar jag såklart att vi får fortsätta att vara friska och må bra i vår lilla bebisbubbla. Och en varm och skön sommar, tack!
 
Några sista ord? Kyss varandra ofta, var generös, ta en promenad varje dag, säg ifrån, gör knipövningar (alltså på riktigt, gör det!), pussa ditt barn på pannan en extra gång innan ni somnar och tänk på djuren ikväll, smäll så lite ni kan och skänk pengarna till något fint istället. 
 
 
GOTT NYTT ÅR! ❤️
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback