OM SERVERINGSVAGNEN

Minns ni serveringsvagnen jag visade för ett tag sedan? Jag fyndade alltså den här vagnen för en hundralapp på loppis mellan Lesjöfors och Vansbro. Det finns så många loppisar efter vägen till Sälen där jag har fyndat gamla symaskiner, porslin, kistor, stolar, tavlor, böcker och tja, allt möjligt faktiskt. Min man tittade på mig med skeptisk blick när jag fällde sätet och försökte pussla in den här i bilen och han har väl rätt i att jag drar hem mycket skräp som bara blir liggandes. Nåja, jag lämnade in vagnen på ett glasmästeri i närheten och resultatet ser du nedan. 
 
Så mycket tjusigare med glas än gamla ditklistrade brädor och den passar fint ihop med de övriga mörka tonerna här hemma. Om man ska vara petig hade jag väl kanske egentligen velat ha en guldfärgad rund drinkvagn för att bryta av lite men de är ju så fasligt dyra. Glasflaskorna är också loppisfynd, ska diska dem och sen ska var och en få sin rätta plats. De små ska in i badrumsskåpet för visst är det väl små parfymflaskor? Himla fina tycker jag. 
 

Om du gillar, glöm inte 👇🏽❤️

 


Kommentarer
Postat av: Hanna

Vilken snygg vagn och flaskorna är ju riktigt fina. :-)

Svar: :)
CJ

2018-03-08 @ 00:11:53
URL: http://hannafialotta.blogg.se
Postat av: Johanna

Jättesnyggt! Älskar loppisgrejer☺️✨

Svar: Jag med! Och så kul med de små loppisarna på vägen till Sälen som inte så många besöker. Mellan Lesjöfors och Vansbro finns de bästa, tips! :)
CJ

2018-03-08 @ 11:01:40
URL: http://ensllsam.blogg.se/
Postat av: Annsoh

jätte fina bilder! :) kram

2018-03-08 @ 18:07:43
URL: http://annsoh.blogg.se
Postat av: Fru B

Verkligen jättefint. Jag tycker det är vackrast med "fynd" med patina. Återbruk och tillvaratagande i stället för slit och släng. Ett hem blir spännande när det inte är så tillrättalagt.

Svar: Verkligen!
CJ

2018-03-11 @ 08:29:48
URL: http://HeyCherryBerry.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback