GOD JUL

 Jag har aldrig haft så mycket julkänsla som i år och det beror på älsklingen ovan. Pojken som delar mitt liv i ett före och ett efter. Familjen är samlad, god mat och några extra famnar att somna i. Allt man kan önska sig och jag är så tacksam för det. Om det är något jag har lärt mig under tiden med bebis så är det att inte ha för höga förväntningar. Uppförsbacken är brant och jag hinner oftast ingenting. Jag blir så lätt sårbar av för lite sömn, behöver sova mer men mellan katten som väcker mig och han som ammar varannan timme så är det omöjligt. När han väl somnar lyssnar jag på diskmaskinen, hans andetag, fläkten som brummar och flugan i fönstret som tror att friheten är nära.
 
Och bloggen då? Jag gillar ju att skriva och samla mina bilder på ett och samma ställe men just nu känns den spretig och så får det väl vara ibland. Eftersom jag la ner bloggen för två år sedan har ju många av er försvunnit. Förstår att det vore smart att sätta en digital plan, att börja planera hur ofta jag ska blogga men det blir för inramat för mig just nu. Försöker att inte påverkas av hur man "borde göra" och att den som springer fortast vinner. Många menar ju att det är bättre att uppdatera dagligen med ett mindre genomtänkt inlägg än mer sällan och helhjärtat när kreativitet och skaparlust faktiskt finns där. Jag tror på det sistnämnda. Blir kanske lite glest men inte så påtvingat.
 
Nu sänker vi axlarna och sätter kryddnejlikor i apelsinerna istället. Min man överraskar mig med en SPA-dag, vilket några av er kanske såg på insta-stories (@retuscjh). Det är inte helt lätt att få till lite romantik i vardagen med en bebis men vi gör så gott vi kan. Jag lämnar stora kameran hemma men ångrar det nästan lite idag. Tänker att jag ska boka in ett nytt besök snart och ta med mig mamma och systrarna. Och kameran. God Jul!
 

Kommentarer
Postat av: johanna

åh jag blir så glad varje gång det kommer ett nytt inlägg från dig. Och låt det vara spretigt och lite hur som helst, det är härligt! :)

2018-04-10 @ 15:54:26
URL: http://nouw.com/lindholm

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback