DAGARNA INNAN JUL

 Högarna av måsten inför julafton växer sig upp mot brösthöjd. Är det något jag har lärt mig med tiden med bebis så är det att inte ha för höga förväntningar. Uppförsbacken är brant och jag hinner oftast ingenting. Och bloggen då? Den känns spretig, vilsen och så får det väl vara ibland. Eftersom jag la ner bloggen för två år sedan har ju många av er försvunnit. Förstår att det vore smart att sätta en digital plan, att börja planera hur ofta jag ska blogga, vilken tid osv men det blir för inramat för mig just nu. Försöker att inte påverkas av hur man "borde göra" och ignorerar att den som springer fortast vinner. Jag tittar in här när jag känner skaparlust och det får räcka, för nu.
 
Nu sänker vi axlarna och sätter kryddnejlikor i apelsinerna istället. Min man överraskar mig med en SPA-dag, vilket några av er kanske såg på insta-stories (@retuscjh). Det är inte helt lätt att få till lite romantik i vardagen med en bebis men vi gör så gott vi kan. Jag lämnar stora kameran hemma men ångrar det nästan lite idag. Tänker att jag ska boka in ett nytt besök snart och ta med mig mamma och systrarna. Och kameran. God Jul!
 

Kommentarer
Postat av: johanna

åh jag blir så glad varje gång det kommer ett nytt inlägg från dig. Och låt det vara spretigt och lite hur som helst, det är härligt! :)
God jul!

Svar: Tack, vad glad jag blir. :) God Jul!
CJ

2017-12-21 @ 17:39:08
URL: http://nouw.com/lindholm

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback