ÅRETS VACKRASTE MÅNAD

 Maj är här, årets vackraste månad. Tiden mellan hägg och syren. Solen värmer och jag går från vinterjacka till bikini på en natt, staden fylls med bara ben och folk ler igen. Almanackan? Tim Walker (Vogue 2016). 
 
Min kille väcker mig kl sex och frågar om vi ska ta en morgonpromenad och vakna tillsammans med solen. Jag vill bara sova tänker jag men okejrå, varför inte roffa åt sig några etxra timmar av dagen? Vi båda har andan i halsen just nu och behöver alla extra timmar vi kan få för att palla med de kommande veckorna av skola och jobb. Ledighet, jag längtar efter dig. 
 
Ser ni? Sommarmorgon! Inte om man går där det är skugga kanske men om man går i solen där doften av hägg ligger tät. Klockan är kanske halv sju och det hörs redan att staden börjar vakna. Jag är en sådan person som laddar om och hittar energin i naturen. Jag behöver det för att fungera och är så tacksam över att detta grönområde finns precis utanför dörren.
 
Gräsklippare brummar och i vassen ligger soldränkta fågelungar. Jag knäpper dessa bilder snabbt, försöker att inte störa. Skuttar tillbaka till lägenheten, äter frukost tillsammans och pussas hejdå. Bra dag!
 

Kommentarer
Postat av: Bettan

Verkligen årets vackraste månad❤️ Då världens vackraste människa kom till ❤️❤️

Svar: <3
CJ

2016-05-12 @ 22:24:59
Postat av: ɑ n n i k ɑ

Fint!

2016-05-13 @ 13:33:01
URL: http://blogofphoto.webblogg.se
Postat av: elin hallman

Fysatan vad härliga bilder! :)

2016-05-13 @ 13:36:50
URL: http://elinhallman.blogg.se
Postat av: Veronica

Så underbara bilder!

2016-05-20 @ 08:22:19
URL: http://wallgrenveronica.blogg.se
Postat av: AktivaDagar

Alltid lika härligt med rapporter från fina promenader!

2017-05-06 @ 16:33:12
URL: http://aktivadagar.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback