5 ÖGONBLICK FRÅN VECKORNA

Tittar in med lite bilder från de senaste veckorna. Rosenhagtornen vissnar över en dag och jag stannar upp vid de rosa bladen som strösslar gatukorsningen utanför vår lägenhet. De påminner mig om tiden, hur lite vi vet om livet och det som väntar oss. 
 
Vecka 21 och 22 peakade stressen. Jag snittade fem timmar sömn varje natt och det gällde verkligen att andas med magen (och lyssna på vågornas brus) för att hålla koll på examensarbetet, nytt jobb, födelsedagsfirande och annat.
 
Åkte hem till landet en snabbis, gick barfota och grävde ner stressen i jorden. Juni började ju verkligen på bästa sätt med högsommarvärme, varma vindar och dopp i sjön. Jag samlar alltid så mycket energi när jag är hemma och när jag vinkar hejdå till huset på söndagen komprimerar jag och sparar allt fint från helgen långt inne i hjärtat. 
  
Vår mest fotograferade familjemedlem just nu, collievalpen Frost. Marcus föräldrar hämtade honom i februari och han är helt oemotståndlig. Han pratar, gäspar stort, jagar flugor och har stora klumpiga tassar som doftar popcorn.
 
Mamma, pappa och mina syskon kommer till Sthlm för att fira min examen och födelsedag. Jag blir bjuden på middag på Berns och slås av hur fint det är med människor som vet vad man gillar. Jag är så tacksam för min fina familj och det vi har tillsammans. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback