OM IDAG

 Tänk, såhär såg det ut när jag åkte hem till huset på landet för några veckor sedan. En mjölkvit dimma som bäddade in hela naturen i en slöja. Man ska ju inte ha så bråttom med årstiderna men det är så fint att våren närmar sig, att se snön smälta bort från gatorna och känna grus under skorna igen. Solen gör ju så mycket för humöret och jag känner mig pepp och glad. Nu ska jag snart stänga av datorn och ta en promenad i solen, köpa lördagsblommor och måla naglarna. Skönt med några timmar fyllda av ingenting när man vet hur mycket skola och jobb som väntar sen. Trevlig lördag, jag tittar in snart igen!
 

Kommentarer
Postat av: Julia Müller-Sandvik

Jag längtar så himla mycket efter våren, jag vill typ flytta till ett annat land för att få vår!

Svar: Åh men den är ju snart här! :) Tre plusgrader hos oss idag och solen värmde ansiktet igen, så fint!
CJ

2016-02-27 @ 13:08:18
URL: http://juliamullersandvik.se/
Postat av: Sandra

Låter som om lördagen hade förutsättningar att bli riktigt härlig. Här har den varit mjuk i kanterna och trippat fram i försiktigt tempo ( och däremellan småbarnstempo som ju är lite intensivare ) , precis vad jag önskat.
Hoppas kvällen blir fin.
Kram

Svar: Haha, jag förstår att det är lite mer intensivt. När vi har haft Marcus syskonbarn i några dagar är vi helt slut, och alltid sjuka dessutom pga dagisbaciller som verkar vara helt omöjliga att undfly. Trevlig kväll till er också, kram! :)
CJ

2016-02-27 @ 19:44:06
Postat av: Ida ☯ the sky under the sea

Sååå fint!

2016-04-10 @ 00:15:11
URL: http://theskyunderthesea.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback