OM IDAG

 Tänk, såhär såg det ut när jag åkte hem till huset på landet för några veckor sedan. En mjölkvit dimma som bäddade in hela naturen i en slöja. Man ska ju inte ha så bråttom med årstiderna men det är så fint att våren närmar sig, att se snön smälta bort från gatorna och känna grus under skorna igen. Solen gör ju så mycket för humöret och jag känner mig pepp och glad. Nu ska jag snart stänga av datorn och ta en promenad i solen, köpa lördagsblommor och måla naglarna. Skönt med några timmar fyllda av ingenting när man vet hur mycket skola och jobb som väntar sen. Trevlig lördag, jag tittar in snart igen!
 TIDEN

Ni käkade geléhjärtan på alla hjärtans dag, jag plåtade för Dr Denim. Fick ett mail av dem för några veckor sedan där de frågade om jag var sugen på en plåtning. Ähum, okej då. Började tuscha bilderna i måndags men är inte klar på långa vägar. Har haft LIA-avslutning, presentation och opponering på skolan den här veckan så det har varit fullt upp. Blir nog många timmar framför datorn i helgen men det känns helt okej med lite helgjobb när min kille och jag sitter mittemot varandra med fötterna på varandras under bordet. Rätt så mysigt faktiskt och det är ju fint att få befinna sig i skapartrans, jag älskar den känslan. Jag ska visa er hela jobbet sen när det är färdigt. Tankar kring bilderna och hur de har skapats, från kreativ idé till bildbehandling. Jag ska dock börja jobba med bilderna först imorgon tror jag, även om jag vill kasta mig över dem redan ikväll. Jag behöver sömn först, för mig blir det bättre så, att sova på saken så att jag kan se klart. 
 
LIA-avslutning i onsdags ja. Efter sex månader var det dags att säga hejdå till Linda och Hans och gå tillbaka till skolbänken. Jag fick en hårddisk, vårens finaste fotobok The Face of Beauty och det perfekta röda läppstiftet från YSL. Linda alltså, hon är inte klok! Vemodigt att packa ihop datorn och kasta in nyckeln, jag har så svårt med avsked. Vill helst bara smyga ut genom bakdörren och aldrig någonsin behöva säga hejdå till någon men så funkar det ju inte riktigt i livet. 
 DARIA, OH DARIA

Hur fina bilder? Daria Werbowy alltså, snacka om att ånga upp linsen. Van Mossevelde + n för franska Marie Claire.