A SEPTEMBER TO REMEMBER

Jag kör hem till huset över helgen och sittdansar i bilen till Lana, hög på känslan av att snart vara hemma. Månen lyser starkt på himlen och jag funderar på det här med bloggar. Jag började blogga för ett par år sedan, mest för att samla mina bilder på ett och samma ställe. Ni har alltid varit duktiga på att kommentera, vilket har gett den här bloggen syre. Det är ju alltid härligt med fina ord menar jag men det ska ju inte vara motivationen, såklart. Jag bloggar för att jag älskar att fotografera och skriva men jag har tappat suget de senaste månaderna. Vet inte om det har att göra med att jag jobbar med bild hela dagarna? Förmodligen. Dator och kamera har liksom blivit symboler av jobb och när jag är ledig vill jag inte att datorn ska surra och lysa ikapp med månen. Ni fattar känslan va? Ska jag sluta blogga helt kanske och bara köra på med instagram och portfolion? Eller ska jag ha kvar bloggen och uppdatera när jag känner för det, skippa vardagstramset här och bara visa jobb? Snurrigt det där. Nu ska jag i alla fall ägna kvällen åt att titta på The missing och kramas med min kille och katterna. Bra så.
 

Kommentarer
Postat av: Linnéa Olsson

Behåll bloggen och blogga när du känner för det! Vardagstrams eller jobb spelar ingen roll. Jag förstår precis hur du menar med att kameran och datorn blivit jobb. Finner inte alls samma glädje i fotografin efter jag började läsa foto på gymnasiet. Men även fast bloggen står nästan tom är det fint att ha den när man saknar den!

Svar: Ja det kanske är så. Tack fina du!
CJ

2015-09-12 @ 12:37:01
URL: http://olssonlinnea.se/
Postat av: Bettan

Behåll bloggen! Så jag har nått att läsa ;)

Svar: Haha! <3
CJ

2015-09-12 @ 21:47:21
Postat av: Tessan

Åh, tycker att du ska behålla bloggen! Har läst den så länge och blir alltid lika glad när du har uppdaterat :) älskar dina bilder och texter! Men klart att man ska känna att man vill/orkar också :)

Svar: Gulliga du, TACK! :)
CJ

2015-09-13 @ 16:43:09
Postat av: Lena

Behåll bloggen, men uppdatera när du känner och orkar. Vare sig det är jobb eller vardagstrams.

Du är bäst!<3

Svar: Gulliga du! <3
CJ

2015-09-14 @ 19:30:01
URL: http://nilminii.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback