5 SAKER

1. Allting växer. Bilderna som ligger på hög, tvätten och lövhögarna på gräsmattan. Behöver städa idag men fastnar framför datorn med en skål vindruvor istället. Ungefär samma känsla som innan M drar med mig ut på en löprunda. Motigt, ni vet. 

2. Attraktionslagen. Tror ni på det? Positivt tänkande? Att det du har i ditt liv har du dragit till dig? Jag vet inte. Jag vill tro på det och har den senaste tiden försökt att leva utifrån det. Att alltid vara tacksam. Idag, när de första minusgraderna har kommit, är jag extra tacksam över att jag har ett varmt hem som jag är trygg i. Jag önskar att alla hade ett. 


3. Vissa människor i min närhet behöver jag bara titta på och så vet jag direkt vad den personen tänker och känner. När man klickar så bra att man nästan kan höra det. Förstår ni hur jag menar? När man avlöser varandras meningar och man hittar lösningar istället för problem. Det är sådana människor jag tycker om att ha i mitt liv, inte negativa människor som det är svårt att nå fram till. Även fast man säger samma saker så landar det så olika, man ÄR alldeles för olika. Tänker på hur formuleringar och ordval får mig att inse att vi inte har någonting gemensamt. 


4. Funderar på det här med bloggar, igen. Som jag skrev för några veckor sedan; Jag började blogga för att samla mina bilder på ett och samma ställe. Ni har alltid varit duktiga på att kommentera, vilket har gett den här bloggen syre. Det är ju alltid härligt med fina ord menar jag men det ska ju inte vara motivationen, såklart. Jag bloggar för att jag älskar att fotografera och skriva men jag har tappat suget de senaste månaderna. Vet inte om det har att göra med att jag jobbar med bild hela dagarna? Förmodligen. Dator och kamera har liksom blivit symboler av jobb och när jag är ledig vill jag inte att datorn ska surra och lysa ikapp med månen. Ni fattar känslan va? Ska jag sluta blogga helt kanske och bara köra på med instagram och portfolion? Eller ska jag ha kvar bloggen och uppdatera när jag känner för det? Kanske skippa vardagstramset här och bara visa jobb? Jag tänker att jag ska blogga när jag känner en genuin passion för det, inte för att fortsätta hålla sidvisningarna uppe. Många menar att det är bättre att uppdatera dagligen med ett mindre genomtänkt inlägg men jag tror nog mer på att uppdatera helhjärtat när kreativiteten finns där. Blir kanske lite glest men inte så påtvingat. Hur tänker ni kring detta?


 5. Har ni sett att träden utanför brinner? Nej, men det ser nästan ut så. Som att vi befinner oss i en stor skogsbrand. Naturens färger är otroliga just nu och jag älskar att det varje dag är sol och knallblå himmel. Ut och njut!
 

Kommentarer
Postat av: Johanna

nej sluta inte blogga, jag älskar känslan i din blogg, blir lika glad varje gång jag ser att du har uppdaterat. Även du bara uppdaterar någon gång ibland bara.
Du väljer såklart själv, men jag hoppas du fortsätter blogga lite då och då, när du känner för det eller har något kul att berätta :)

Svar: Tack snälla du, kul att du läser. :)
CJ

2015-10-18 @ 11:03:49
URL: http://nouw.com/lindholm
Postat av: Frida

Angående nr. 4 så tror jag också på helhjärtat. Det ska ju inte vara ett tvång. Lätt att man tappar sin kreativitet helt och hållet då,, och jobbar man med bild så är det ju det sista som får hända!

With passion, CJ. Vi stannar kvar oavsett hur länge det dröjer mellan inläggen.

Svar: Tack fina du!
CJ

2015-10-18 @ 19:23:00
URL: http://fridastormare.se
Postat av: melissa

Fint inlägg!

2015-10-19 @ 17:04:50
URL: http://fribergs.com
Postat av: Lena

Jag personligen gillar dina helhjärtade inlägg. Du är så duktig på att skriva. Jag säger som jag sagt tidigare, du ska inte känna dig tvingad till att skriva och uppdaterad. Då blir det varken roligt för dig eller din läsare. Du ska ju främst tycka det är inspirerade att blogga. Tänkt på dig själv hur du mår, jag tror knappast några av dina läsare kommer bli besvikna av att du bloggar mindre eller slutar. Det kommer inte jag bli i alla fall, följer dig på instagram :). Du ska inte känna någon press då blir det ingen stress för dig.

Följ din känsla! Du är bäst!! Kram på dig!! :D


Svar: Men vad du är fin! Tack och kram! :)
CJ

2015-10-19 @ 17:09:52
URL: http://nilminii.devote.se
Postat av: Sanna Andersson

jag skulle otroligt gärna vilja att du fortsätter att blogga fast bloggar mer om småsaker och ting i din vardag och ditt liv.
Att få läsa tankar, se ditt liv och stora som små saker är väldigt inspirerande.

Svar: Fattar vad du menar. Vill ju dela med mig mer från praktiken t ex, ska bli bättre på det. :)
CJ

2015-10-19 @ 19:46:36
URL: http://moonzanna.se/
Postat av: Bettan

Sluta inte blogga, Vad ska jag då läsa ❤️
Nejdå, du ska göra som du känner! Aldrig roligt med massa måsten. ❤️❤️

Svar: <3
CJ

2015-10-19 @ 21:37:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback