FÖRE / EFTER

Jag fick den vänstra bilden av min lärare Olof som sa att du får göra vad du vill med den. Skönt att slippa ramar och pekpinnar, tänkte jag. Testade att färglägga bilden, vilket var väldigt mycket svårare än vad jag trodde. Hudtonerna hade jag inte kontroll på alls och när tiden började dra ihop sig slängde jag på en mask på gubben och svor åt datorn. Mår nästan lite dåligt av att visa den här men ni gillar ju före- och efterbilder så jag bjuder på den. Kursen Kreativt Idéskapande alltså, älskar't! 
 QUEEN B

 Det här med att vara sängliggandes i flera dagar, det föder en hel del tankar. Tankar på skola, praktik och måsten. Med risk för att låta upprepande men när min inspiration tryter och jag har alldeles för mycket tankar i huvudet så peppsurfar jag bilder. Det är nyckeln till inspiration för mig. Det och inspirerande klipp som detta. I dont have to prove anything to anyone. I only have to follow my heart and concentrate on what I want to say to the world. Ibland känner jag att jag måste få höra meningar som dessa. Bli påmind. Jag försöker att leva utan att ha siktet inställt på vad samhället förväntar sig av mig. Försöker att fokusera på det jag brinner för, oavsett vart det sen tar mig i världen. Försöker att blunda för det andra gör, hitta mitt egna väsen och följa det. Har ni en minut över eller två? Då föreslår jag att ni kollar på det här klippet. Det inspirerar mig och kanske er också. Godnatt!
  16 MARS

Kan vi prata om vädret? Solen rinner in genom fönstrena på morgonen, himlen är blå och under den sitter jag på en parkbänk där vinden är snäll. Jag stänger av telefonen för en stund och lyssnar på ljuden runt om. Snabba löparsteg, en flugas surrande, änder som dyker, hundskall och barnskratt. Fint förutom att jag är totalt manglad av feber. Borde stanna i sängen så nu stänger jag ner här, för idag. 
 HAPPY SUNDAY FOLKS!

Jag ser att jag inte har rätat upp huset på bilden, undrar vad min lärare skulle säga om det, haha! Men strunt samma, våren är här och stegen känns plötsligt lätta. Tio plusgrader och klarblå himmel gör att allt känns hoppfullt inom. Det är ju något visst när våren kommer. Solen värmer ansiktet igen, blåsipporna blommar och träden talar med vinden. Jag har typ tre månader kvar i skolan och tänker att den här våren kommer att gå snabbt. Jag menar, för tre månader sedan var det ju nyår och det känns ju som att det var ganska nyss ändå. Nu väntar en långsam kväll med film och popcorn, bra avslut på en bra helg. Kram på er!
 DAGENS KONTOR

Dricker kaffe och slötittar på Vasaloppet, det ser jobbigt ut med motvind. Jag ska jobba undan några bilder och sen ska jag gå ut och njuta av våren. Nästan tio plusgrader idag, otroligt att få känna hur solen värmer ansiktet igen och gruset knastrar under skorna. 
 VINKAR HEJDÅ TILL FEBRUARI

I helgen åkte jag skidor och andades skog. Nu är jag tillbaka i Sthlm och vinkar hejdå till februari. Vårsolen är nästan våldsam och mina bildbehandlarögon kisar ovant. Det är ljust när jag vaknar och det är ljust när jag går hem. Underbart! Om ni undrar varför det är så tyst här så är det för att jag mest har skola i huvudet. Mycket praktiktankar som snurrar + att vi just nu har workshop med La Machine och jobbar med en serie helt fantastiska bilder på Kelly Gale. Får tyvärr inte visa men ja, då vet ni vad jag sysslar med.