GRÖNT ÄR SKÖNT

Jag har precis kraschlandat i soffan och pustar ut efter skolveckan. Tiden har verkligen rusat och nu åker jag till Sälen, där allt får ta sin tid. Långhelg och långsamhet, herregud så skönt! Men först några timmar i bilen, fem för att vara exakt. Inte bra för en otålig person som jag. Jag hinner ju nästan tappa lusten för skidåkning innan jag ens har kommit fram. Tur att jag har min kille som underhåller mig med bra poddar och nyfunna träningslåtar. Jag vill verkligen inte komma fram inatt så på med varma kläder, vinka hejdå till lägenheten och spring! Ser ni förresten att min dator har fått nya kläder som matchar mina soffkuddar? Tack Caseapp!
  ANIMALS MATTER TO ME

Jag sitter just nu och jobbar med en receptionsanalys som ska in på måndag. Jag skriver om Nick Brandt som jag fullkomligt älskar. Inte bara för hans bildspråk utan mest för att han brinner för djurens rättigheter. Jag minns hans utställning på Fotografiska som om det vore igår. Om ni har en minut över, kika på det här. Jag älskar hur han säger att han tar porträtt av djuren, så fint tycker jag. 
 HOLD ON A SEC

Jag har ju haft samarbeten med Caseapp förut och när de frågade om jag vill designa ett eget skal igen tackade jag såklart ja. Ta-da, här ser ni resultatet. Inte helt otippat kanske, jag är ju beroende av både katter och Instagram. 
 
Den här veckan har varit en enda lång transportsträcka. Det började med ett stressigt samarbete med reklamare och fotografer och sen var det dags för engelska för oss bildbehandlare. Min engelska är lite knagglig, för att inte säga rent kass (tal, inte skrift) så jag blev nervös. Helt i onödan kan man säga, vår lärare är fantastisk. Nu är det lördag och jag har planerat att göra så lite som möjligt. Jag ser dock fram emot ett efterlängtat besök som kommer snart. Hoppas att ni också har en fin lördag, vad ni än hittar på.
 ONSDAGSTANKAR

Här skapar jag en skrivarprofil genom att mäta färgrutor med en spektrofotometer. Cred till Elin som fångade mina händer så fint. 
 
Och annars? Jag är trött på vinter nu. Trött på kyla, trött på mörker, trött på slask. Trött på mig själv som orkar klaga på det, precis som alla andra. Det är mycket nu och jag jagar min egen ryggtavla. Jag längtar till helgen, inte för att det händer något särskilt, eller kanske just därför.  
 1 FEBRUARI

Första februari och söndag igen. Vad hände med min helg? Tiden går som på snabbspolning. Otaliga timmar i bilen, snö som vräker ner, min killes sköna NY Rangers t-shirt, en varm bastu, katter som snarkar i soffan, popcorn och Kepler. Vi turas om att slänga in ved i den öppna spisen, jag städar bland tidningarna och tänder doftljus i alla rum. Imorgon har jag tenta, håll tummarna för mig.