FALL IN LOVE

Hösten, jag möter den med Enjoy Candles
 SKOLAN, HÖRNI, SKOLAN.

Skolan, hörni, skolan. Det är den som tar upp all min tid. Besöka studios, färgkalibrera skärmar, scanna, springa på fotoutställningar och lära oss att printa. Och ritplattan! Herregud. Den är ny för mig och det tar ett tag för hjärnan att ställa om. Nu ska jag sova, imorgon blir en sjukt lång dag men det är kul att hänga med likasinnade hela dagarna. Vi är så lika men ändå så olika. Godnatt. 
 FOTOSKOLAN STHLM

Pjuh, då var första veckan i skolan slut. Vad vi har gjort? Övat perspektiv, tecknat på frihand och målat. Det kändes som en helt okej första kurs för mig som älskar att pyssla, måla och vara kreativ. Nästa vecka drar bildbehandlingen igång, det blir spännande. Jag är ledsen att det blir så få blogginlägg just nu men det finns en anledning till det. Jag ligger en del på minuskontot vad gäller sömn eftersom jag varje dag efter skolan har åkt runt och fixat för att bli färdig med lägenheten. Jag är mycket för budgetlösningar och loppis-tänk och har fixat både säng och soffbord från blocket, sjukt nöjd! Bra för miljön och bra för studentplånboken. Ni ska få se så fort lampor och gardiner har kommit på plats. Lägenheten börjar mer och mer kännas som vi, med våra saker och vår doft. Nu känner jag lägenheten och jag som är mörkrädd behöver inte oroa mig för mördare på balkongen och monster under sängen, haha.  

 
ALL U NEED IS SLEEP

Bloggen får verkligen ta stryk då jag inte har tid att sitta framför datorn mer än en minut. Skola, fixar i lägenheten och så en förkylning på det. Jag blir väldigt sällan förkyld men det har varit mycket känslor den senaste tiden och det där brukar ju hänga ihop. Jag preppar i alla fall med sömn, överdoserar c-vitamin och räknar med att den här förkylningen går tillbaka direkt. 
 MÅNSDAGTANKAR

Måndagen landar våldsamt. Välkommen förstås men ändå, redan? Skolan börjar om några timmar och jag sitter på golvet i lägenheten i Sthlm. Möbler och flyttkartonger överallt och jag i mitten av kaoset med datorn i knät. Jag klickar runt på Pinterest och plötsligt har en timme försvunnit till ingenting. Min kille är likadan, han sitter bredvid mig och scrollar men inte fina hem utan ekonomisajter och var man hyr verktyg som behövs för att få alla nödvändigheter på plats. Han är så fin och jag är glad att han är här hos mig. 
 HEJ FRÅN SÄLEN

Jamen godmorgon! Jag vet att klockan är efter elva men här i Sälen vaknar jag lite senare än vanligt. Vi ligger i sängen länge, intrasslade i täcken och går inte upp förrän hungern säger att vi måste. Jag är så dålig på att fotografera när jag är här uppe. Jag är så uppslukad av miljön och min kille och den friska fjälluften att jag liksom glömmer bort det. Eller glömmer och glömmer, jag väljer att lämna kameran hemma. Tror att det är bra för mig, för oss, att vara utan den ibland. Kanske mindre bra för bloggen men hey, jag kommer att kompensera er big time när skolan drar igång om en vecka. Nu ska jag njuta av fjälltoppar och blåbär. Hej!
 HAPPY B-DAY

Efter ett barnkalas i Uppsala blinkar kamerans batteri rött och även mitt. En femåring blev sex år. Grattis Viran!
 11.27

 Tisdag. Vad jag gör? Ingenting. Eller massor. Solar, badar, åker båt, pratar, skrattar, plockar blåbär och hallon, grillar, åker på loppisrundor, kramas med katterna, sover och så börjar det om igen. Skolan börjar om mindre än två veckor och jag njuter av varje sekund. Tiden går så snabbt men ändå så långsamt. Det bestäms ett datum för när vi helt säkert ska flytta. Att flytta från ett hus till 33 kvm känns men tillsammans med honom kan jag leva var som helst. Till helgen börjar jag packa. Kram till er som läser här.
 HEJ!

Vilken sommar! Det är overkligt varmt och jag badar och badar och badar lite till och nu sitter jag i soffan med datorn på magen och allting gungar efter timmar på bryggan. Regn imorgon säger SMHI, mysigt säger jag. Skönt att låta huden få vila en dag.