11.11

Hej onsdag! Planer för idag? Ta tag i eftersatta göromål som att fylla i papper om starta-eget-bidrag. Blanketterna är krångliga och trassliga i sig och blir dubbelt så svåra att förstå med feberyra. Men jag hoppas att allt går vägen. Varvar med Ben & Jerrys för att kyla ned huvudet lite.
TÄVLING - THYME FOR GINGER

You asked for it så nu kör vi en tävling i samarbete med Thyme for Ginger. Priset? En rosa och en mörkbrun mobilväska i mocka samt en plånbok i skinn, värde ca 1500 kr. Tänk er dessa tillsammans med slitna jeansshorts och solbrun hud på en festival i sommar. Tävlingen avslutas på onsdag den 22/2 och då kommer jag alltså att dra TRE VINNARE!

Tävlingsreglerna? GILLA DETTA INLÄGG PÅ BLOGLOVIN' + GILLA THYME FOR GINGER PÅ FACEBOOK + skriv en kommentar här om att du är med och tävlar. Glöm inte att ange vilken väska du vill vinna.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! Vinnarna blev IJAAsta och Tobias. Grattis till er!
FÖLJ MED MIG TILL VEMDALEN

Efter sex timmar i bilen befinner vi oss i en riktig fjällvärld. Serpentinvägar med höga snövallar på sidorna och skoterspår i dikena.

Vemdalsskalet bjuder på ett grymt liftsystem med nio ankar- och sittliftar som tar dig till backarnas topp.

Här finns den bästa toppstugan med en fantastisk utsikt.

En utsikt där färgskalan går i vit, svart och grå.

Vi slänger av oss skidorna och sätter oss ner i den träinredda stugan. Skratt och snöiga skidkläder blandas snart med varm soppa, jägermeister och öl.

Världens bästa kille tinar frusna fingrar runt en kopp varm choklad med alldeles för mycket vispgrädde.

På med skidkläderna igen och fartvinden biter snart i kinderna.

Efter några skarpa svängar stannar jag för att knäppa den perfekta bilden, vilket kan bli väldigt långtråkigt för en medåkare så jag vinkar åt min syster att åka vidare. Jag står sedan ensam och njuter av höjden som är helt magisk.

Ja ni ser ju själva. Vilken frihetskänsla! Att åka skidor är lite som terapi.

Trötta och glada efter en heldag i backen. Om man tar sig en titt bortom skidåkningen så finns det en del annat trevligt att sysselsätta sig med i Vemdalen. Det finns ett grymt SPA och...

...en mysig restaurang på Högfjällshotellet. En middag som håller högsta klass med fantastiskt goda vinkokta musslor.

Ja, det var den skidresan det. Nu behöver jag nog inte åka skidor på ett år eller så.
22.23

Skönt trött i kroppen efter två timmars kvällsåkning. Sitter just nu i min killes tröja, njuter av ett glas rödvin och Marabou Black. Har ni testat? Choklad och saltlakrits är en jäkligt bra kombo. Nu klappar jag ihop datorn för ikväll, ska njuta framför brasan och bara ha det varmt, skönt och lulligt.